EasyKlima zijn oplossingen die vriendelijk zijn voor de gebruiker en het milieu. Onze preparaten verlengen de levensduur van het aircosysteem in elke auto, waardoor de kosten van complexe reparaties aanzienlijk worden verlaagd.

De formule die we constant hebben verbeterd, is gewaardeerd door meer dan 6 miljoen tevreden gebruikers over de hele wereld, en onze vertegenwoordiging in Polen is al meer dan 10 jaar continu actief en dient als basis van waaruit we in heel Europa verkopen. De focus van ons laboratoriumwerk ligt op de voortdurend verbeterde formule van dichtmiddelen, de zogenaamde LeakStops. Binnen dit aanbod bieden we de lichtste preparaten aan die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Ze zorgen ervoor dat het koudemiddel op de meest effectieve manier wordt verdeeld, met als effect minder energieverlies, minder slijtage van de compressor, lager brandstofverbruik en 35% hogere koelingsefficiëntie.

De effectiviteit van onze producten is bevestigd door onze klanten. Gedurende de vele jaren dat actief zijn hebben we geen klachten gehad over de werking van onze dichtmiddelen en geen producten retour gekregen.

EasyKlima Academie

Gebrek aan luchttoevoer vanuit het airconditioningsysteem niet noodzakelijk betekent dat het systeem defect is.

De werking van de aircocompressor wordt geregeld door een sensor. De meest voorkomende reden waarom de compressor zou kunnen uitschakelen, is verlies van koelmiddel in het systeem. Na het bijvullen van het koelmiddel tot het vereiste niveau, hervat de compressor de werking.

Het wordt aanbevolen

om regelmatig (een keer per jaar) de druk in het airconditioningsysteem te controleren en het koelmiddel bij te vullen tot het vereiste niveau (het aanbevolen drukwaardebereik is groen gemarkeerd op de manometer die kan worden gekocht in een set met het koelmiddel of apart).

Het gebruik van onze producten is uiterst eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap of een werkplaats.

Een groeiende groep van onze tevreden klanten zijn vrouwen die het gebruiksgemak van onze producten waarderen. Het enige dat u hoeft te doen, is het lagedrukventiel te vinden, de gasbus of het afdichtmiddel (indien nodig) op de slang aan te sluiten en het systeem te vullen tot de vereiste druk die in het groen is aangegeven op de manometer die in een set kan worden gekocht in onze winkel). De hele procedure duurt slechts een paar minuten.

Afzien van het gebruik van de airconditioning tijdens de wintermaanden kan het systeem nadelig beïnvloeden.

De meest voorkomende reden voor lekkage in het aircosysteem is de leeftijd van het voertuig; hoe ouder de auto, hoe groter de corrosie en perforatie van systeemcomponenten. Als het airconditioningsysteem tijdens de winterperiode niet wordt gebruikt, heeft het de neiging om sneller te lekken en te “verouderen”.

Aanbevelingen:

Regelmatig gebruik van de airconditioning tijdens de winter ontvochtigt het interieur en helpt de groei van schimmels en schimmels in het voertuig en het hele systeem te verminderen. Het gebruik van de airconditioning in de winter heeft ook andere voordelen – als het koelmiddel regelmatig in het systeem wordt verdeeld (ook in de winter), wordt de kans op perforaties en lekkages in het systeem aanzienlijk verkleind.

De volgorde van aanbrengen van de producten is belangrijk.

Een lager koelmiddelniveau in het systeem vermindert de koelefficiëntie of zorgt ervoor dat de compressor wordt uitgeschakeld. Naarmate onze voertuigen ouder worden, zijn lekkages de meest voorkomende oorzaak van koelmiddelverlies. Het bijvullen van het koelmiddel is slechts een tijdelijke oplossing voor het probleem, aangezien lekken ervoor zorgen dat het gas uit het systeem ontsnapt.

U wordt aangeraden

om regelmatig (eenmaal per jaar) de druk in het aircosysteem te controleren (het aanbevolen drukwaardebereik is groen gemarkeerd op de manometer die als set kan worden gekocht in een van onze veilingen). In geval van lage druk (witte kleur aangegeven als LAAG op de manometer), breng dan eerst LeakStop afdichtmiddel aan. Het aanbrengen van een kit, die ook gas bevat, zou het probleem moeten oplossen. Als het gasverlies te groot is, is het aan te raden om het bij te vullen met een gasvulling. Deze volgorde van producttoepassing zal het probleem van gasverliezen in het systeem jarenlang permanent oplossen.