EasyKlima Set + LeakStop (afdichtmiddel)

vanaf 55,99

Met het vervangende koelmiddel en de Leakstop-afdichting kunt u uw airconditioningsysteem op een veilige, snelle en gemakkelijke manier repareren en bijvullen. Met de bijgevoegde handleiding en het bijgevoegde diagnoseschema kunt u het airconditioningsysteem zelf bijvullen.

Wissen

De set bevat alles wat u nodig heeft om de functionaliteit van het aircosysteem van uw auto te herstellen!Het gas in de set is een veilige vervanging voor koelmiddel en stelt u in staat om uw airconditioning op een snelle en gemakkelijke manier bij te vullen.Het product bevat natuurlijk koolwaterstofgas dat zowel voor het milieu als voor het voertuig veilig is. Het bevat ook een kleurstof, een speciaal contrastmiddel waarmee mogelijke lekken in het systeem kunnen worden opgespoord met behulp van een UV-lamp (ultraviolet licht).LeakStop is een alternatieve oplossing voor dure servicereparaties die ook nog lang duren. Het product maakt het mogelijk om snel en veilig kleine lekken in de rubberen delen van uw aircosysteem af te dichten. Als u het afdichtmiddel gebruikt voordat u de airconditioning met gas bijvult, voorkomt u dat het koelmiddel uit het systeem ontsnapt. 

Voordelen:

  • 100% veilig voor uw auto en het milieu,
  • geen extra gereedschap nodig,
  • vult het systeem in slechts 10 minuten,
  • is niet giftig, veroorzaakt geen corrosie van A/C componenten,
  • is effectief en efficiënt,
  • met producten die op basis van een technologie in ons laboratorium in de VS is ontwikkeld en al jaren met succes in heel Europa wordt gedistribueerd. We hebben geen klachten gehad over de effectiviteit van onze producten.

Andere suggesties…